Clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela din Galaţi

Celebra clarvăzătoare şi tămăduitoare Mariela din Galaţi, clarvăzătoarea vedetelor şi oamenilor politici, s-a întors din Maroc cu leacuri şi uleiuri descântate de cei mai mari maeştri ai magiei din lume. Este singura clarvăzătoare autentică din Galaţi cu numele Mariela. Sunt multe impostoare care se folosesc de numele meu!

Clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela din Galaţi are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de impotenţă, băutură, dezleagă cununii, apropie iubiţii, aduce persoana iubită înapoi, vă scapă de stres, nervozitate şi face pentru frumuseţe.

 

copyright Mariela

copyright Mariela

copyright Mariela

copyright Mariela

copyright Mariela din Galati

copyright Mariela din Galati

Sunt leacuri ştiute doar de către ea aduse din Brazilia şi Maroc şi uleiuri menite numai de către doamna Mariela.
Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela ghiceşte în trei feluri: în cărţile de tarot, în zodii şi în Cartea Zodiilor.

Vor trebui spuse doar anul naşterii şi numele persoanei şi în felul acesta se poate afla trecutul, prezentul şi viitorul! Poate ghici în bobi pentru cei care au un examen, pentru cei care vor să reuşească un anumit lucru sau au o suferinţă şi trebuie să ştie repede care le este viitorul.
Doamna Mariela a fost testată de mari maeştrii şi premiată la saloanele de magie albă din Rusia, Maroc şi Marea Britanie. Având un glob mic de cristal de zi şi unul imens de noapte, clarvăzătoarea Mariela, cu harul ei vede în acestea persoana care vrea să vă facă rău.

Se meneşte anul de naştere, zodia şi numele pentru cei care nu se află la faţa locului sau sunt plecaţi în străinătate, sau peste ape. Se face un cerc de lumânări şi de flori în jurul globului şi în acea noapte se vede cine îi vrea răul şi dacă are farmece făcute. Se mai vede de ce nu-i merge bine şi ce se va întâmpla.

Globul mic este pentru persoanele care se află de faţă. Dacă persoana are un blestem mare, pune mâna pe glob şi acesta se luminează. Apoi se face un descântec cu tămâie, miere de albine şi ceară pentru ca omul să fie dezlegat.
Clarvăzătoarea Mariela are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de băutură, impotenţă, stres, nervozitate sau pentru frumuseţe.

Are leacuri sfinte de la Bobotează, Sânziene, luna florilor şi uleiuri aduse din Brazilia, Maroc şi Anglia. Are iazul propriu şi nouă ucenice care o ajută şi o susţin.
Lucrează cu vrăjitoare din Maroc şi Marea Britanie. Are cabinete deschise în Brăila, Galaţi, Suceava!

Contact: 0753.594.565

 Site personal: www.clarvazatoareamariela.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.ro
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns