M-am despărțit de iubitul meu din cauză că m-a înşelat

Au trecut şase luni și jumătate de când m-am despărțit dramatic de iubitul meu din cauză că m-a înşelat, dar şi datorită trădării mele. Vă declar că încă îl iubesc foarte mult, nu ştiu de ce.

Relația noastră a fost plină de pasiune. Ne-am cunoscut într-un club de noapte, în urmă cu trei ani, după care am fost zi de zi împreună şi totul era perfect. Da, totul a fost frumos și roz! Dintr-o dată ne-am logodit și am vorbit despre apartament, numărul de copii pe care îi vom face, idealuri comune etc.

Chestia este că între timp, am cunoscut un alt bărbat şarmant, focos de care m-am amorezat total şi aşa a început iute coşmarul pentru că iubitul meu era mult prea gelos cu mine şi prea posesiv iar relația noastră a avut de suferit enorm, vă daţi seama.

Eu cred că cineva mi-a făcut farmece şi vrăji puternice ca să nu mai rămân cu el şi să se strice povestea noastră frumoasă. Acum sunt singură şi mă doare acest trecut urât, singurătatea care mă apasă.

Ce să fac? Ajută-mă, Regina Maria Cânpina, te rog. Ştiu că numai tu poţi asta! Am auzit că faci minuni şi cred că vei reuşi şi pentru mine.

 

                                                                                          Gilda, Koln, Germania

 

copyright Maria Campina

copyright Maria Campina

 

Ai cununiile legate şi vrăji puternice cu magia voodoo, aşa văd în cărţile mele. Cel care a vrut să tulbure apele este chiar iubitul tău, nu logodnicul, care văd că este jumătatea ta.

Pot să elimin răul din tine dar am nevoie de un lucru de-al iubitului tău, de ceva timp pentru a face ritualuri magice şi de şansă. Sună-mă ca să stabilim toate detaliile acestui caz.

 

                                                 Maria Câmpina, Regina Magiei Albe

 

 

Contact: 0730.443.926

 

 

Vizitaţi şi siteul http://www.reginamariacampina.it

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.