Astronautul Donald Kent Slayton s-a întâlnit cu un OZN

Donald Kent Slayton, zis şi Deke, a fost pilot în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, inginer aeronautic, pilot de testări etc. A fost recrutat printre primii de către NASA şi a ajuns şeful astronauţilor din această instituţie americană de prestigiu.
În 1962 a efectuat un zbor în orbita Terrei. A fost poreclit „patronul astronauţilor”, pentru că i-a recrutat şi antrenat pe cei care au participat la misiunile spaţiale Gemini şi Apollo.

Foto NASA, sursa Wikipedia.

Foto NASA, sursa Wikipedia.

În cartea lui, a descris întâlnirea pe care a avut-o, la mare înălţime, cu un OZN:
“Efectuam un zbor de încercare pe un avoin de vânătoare P-51 la Minneapolis, când am văzut acest obiect. Era la aproximativ 10.000 de picioare în această frumoasă după-amiază însorită. Am crezut că era un zmeu, apoi mi-am dat seama că nici un zmeu nu ar putea zbura atât de sus.
Când m-am apropiat, semăna cu un balon meteorologic, gri și cu un diametru de aproape 1 metru. Dar imediat ce m-am plasat în spatele acestui lucru sacru, nu mai semăna cu un balon. Arăta ca o farfurie, un disc.
În acel moment, mi-am dat seama că se îndepărta de mine dintr-o dată – și eram acolo, zburând la peste 500 km / h. L-am urmărit timp de câteva momente și apoi dintr-o dată acest lucru al naibii a decolat pur şi simplu. A urcat cu un unghi de 45 ° virând și accelerând și a dispărut pur și simplu.
Două zile mai târziu, am luat o bere cu comandantul meu și mi-am zis, “la naiba, ar trebui să vorbesc cu el.” Am făcut-o și mi-a spus să merg la informații și să le fac un raport. L-am făcut, dar nu am mai auzit niciodată despre asta.”

Content Protection by DMCA.com
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.