Posedat de demon într-un magazin din Malaezia

Într-un magazin alimentar situat în Malaezia s-a petrecut ceva absolut tulburător. Un om liniștit aflat la cumpărături a intrat brusc în convulsii, ca și cum ar fi fost posedat de o forță supranaturală și demonică.
Imaginile, aparent luate de o cameră de supraveghere, ne arată un bărbat care ia din frigiderul magazinului câteva produse. Apoi brusc, a început să tremure şi a scos sunete cu guturale într-adevăr înfricoșătoare. Câteva momente mai târziu, a căzut în genunchi înainte de a pierde cunoștința.

 

sursa foto Wikipedia

sursa foto Wikipedia

La prima vedere, martorii au presupus că omul ar fi avut doar un atac de apoplexie sau ceva similar. Ce s-a întâmplat cu el este supranatural și absolut inexplicabil. Atunci când a căzut la pământ, s-a reflectat însă o siluetă fantomatică pe ușa de sticlă a frigiderului. Mai mult chiar, au căzut prosoape de hârtie și alte produse. De fapt, au fost aruncate la pământ, fără ca cineva să acționeze într-un fel pentru a opri nebunia iscată din senin. Se crede că bărbatul ghinionist a fost posedat de o putere demonică.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.